Läs upp

Cookies

Den här webbplatsen använder så kallade cookies. Cookies är små textfiler som lagras i din dator och sparar information om olika val som du gjort på en webbsida – t ex språk, version och statistik – för att du inte ska behöva göra dessa val en gång till. Tekniken är etablerad sedan många år tillbaka och används idag på väldigt många webbplatser på Internet.

Du kan när som helst ändra cookieinställningarna för denna webbplats.

Tinzaparin

Beskrivning:

Natriumsalt av depolymeriserat heparin erhållet genom nedbrytning med ett heparinas från Flavobacterium heparinum (heparin lyas: EC 4.2.2.7) av heparin utvunnet ur tarmmukosa från gris. Huvudkomponenterna har en 2-O-sulfo-4- enpyranosuronsyrastruktur i den icke reducerande änden och en 2-N,6-O-disulfo-D-glukosaminstruktur i den reducerande änden av kedjan. Medelvärdet är 4500±1500 för den relativa molekylvikten och ligger till 70% inom intervallet 1500–10000. Sulfateringsgraden är 2–2,5 per disackaridenhet.
Tinzaparin benämns även:
  • Tinzaparin (engelska)