Fass i mobilen

Fass finns alltid till hands. I din hand.


Fass vill kunna informera om den läkemedelsinformation du behöver, så snabbt och enkelt som möjligt.  Därför fortsätter vi att utveckla våra digitala tjänster i takt med den ökade digitalisering i samhället för att fortsätt främja svensk folkhälsa. 

Fass distribueras via webbplatsen www.fass.se, den mobilanpassade versionen mobil.fass.se samt apparna: Fass Allmänhet, Fass Vård och Fass Djur.

Bild på fass appar

Fass Vård

I appen riktad mot hälso- och sjukvårdspersonal och farmaceuter kan du som behöver tillgång till Fass-texter på en mobil enhet även utan internetuppkoppling, söka på läkemedelsnamn, substansnamn eller ATC-kod, eller välja att skanna en läkemedelsförpackning för att direkt nå den specifika produktens information.


Nya appen "Fass Vård" är nu tillgänglig med funktioner som ger ännu snabbare och enklare läkemedelsbehandling till patienter. 


För att veta mer: Fass app för vårdpersonal - Fass Vård


Ladda ner appen här:

Fass Vård för iOS >>

Fass Vård iOS

Fass Vård för Android >>

android qr

Fass Djur

I appen riktad tilldjursjukvårdspersonal och djurägare kan du som behöver tillgång till Fass Vet-texter på en mobil enhet även utan internetuppkoppling, söka på läkemedelsnamn, substansnamn, djurslag eller ATC-kod, eller välja att skanna en läkemedelsförpackning för att direkt nå den specifika produktens information.


Nya appen "Fass Djur" är nu tillgänglig med funktioner som ger ännu snabbare och enklare läkemedelsbehandling till patienter. 


För att veta mer: Fass app för Djur - Fass Djur

Apparna Vård och Djur riktar sig i första hand till hälso- och sjukvårdspersonal och djursjukvårdspersonal som behöver tillgång till Fass-texter även utan internetuppkoppling. Så fort täckning finns, och appen öppnas, uppdateras informationen i appen automatiskt.


Ladda ner appen här:

Fass Dju för iOS >>

QR kod för att ladda ner Appen Fass Djur för iOS på App Store

Fass Djur för Android >>

QR kod för att ladda ner Appen Fass Djur för Android i Google Play

Fass Allmänhet

I appen riktad mot allmänheten kan du bland annat läsa bipacksedlar och söka lagerstatus på apotek. 


För att veta mer: Fass app för allmänheten - Fass Allmänhet


Ladda ner appen här:

Fass Allmänhet för iOS

allmänhet ios

Fass Allmänhet för Android

allmänhet android

Fass tjänster produceras av Lif – de forskande läkemedelsföretagen. Funktionen för att kunna visa om läkemedlet finns i lager på apotek är ett samarbete med Sveriges Apoteksförening.


Texten reviderades senast: 2023-06-14


Publiceringsdatum: 2023-11-14