Fass app för veterinär

Fass Veterinär

Om du inte har tillgång till internet finns appen Fass Veterinär där du fortfarande kommer åt den läkemedelsinformation du behöver för att behandla djur. Appen riktar sig i första hand till professionella djursjukvårdare som behöver tillgång till Fass-texter på en mobil enhet även utan internetuppkoppling. Du kan söka efter läkemedel genom läkemedelsnamn, substansnamn eller ATC-kod och djurslag. Du hittar även "Fakta för veterinärer i offline-läget.


Bra att veta om appen:

  • När din mobila enhet har tillgång till internet använder appen den mobilanpassade versionen av Fass webbplats.

  • När din mobila enhet saknar internetuppkoppling använder appen nedladdad information.

  • För att uppdatera den nedladdade informationen i appen krävs det att du öppnar appen när du har internetuppkoppling. Informationen uppdateras då automatiskt.

  • Vid offline-läge visas information om att du använder appen offline i fältet längst upp på skärmen. När du är inne på en produktsida kan du även se vilket datum den aktuella produkttexten senast laddades ned till din mobila enhet.

På Fass.se ser du alltid den senast uppdaterade informationen. När du har tillgång till internet rekommenderar vi därför alltid Fass.se i första hand.

vet appen

Informationen i offline-läget är något begränsad jämfört med när du har tillgång till internet:

  • Lagerstatusfunktionen är inaktiverad.

  • Sökfunktionen kräver att du stavar rätt till läkemedlet eller substansen. När du har tillgång till internet finns ett stöd för felstavningar.

  • Äldre avregistrerade produkter saknas i sökresultatet. När du har tillgång till internet kan du söka fram grundinformationen för dessa produkter.

  • Förpackningsinformation för parallellimporterade produkter saknas. När du har tillgång till internet är denna information tillgänglig.

Läs mer om Fass i mobilen >>


Ladda ner appen Fass Veterinär här:

Fass Veterinär för IOS >>

Fass Veterinär för Android >>Publiceringsdatum: 2022-03-10