Läs upp

Cookies

Den här webbplatsen använder så kallade cookies. Cookies är små textfiler som lagras i din dator och sparar information om olika val som du gjort på en webbsida – t ex språk, version och statistik – för att du inte ska behöva göra dessa val en gång till. Tekniken är etablerad sedan många år tillbaka och används idag på väldigt många webbplatser på Internet.

Du kan när som helst ändra cookieinställningarna för denna webbplats.

Integritetspolicy

Fass.se värnar om din personliga integritet. Därför kan du alltid vara anonym när du besöker sidan.

Vill du via kontaktinformation på Fass.se kontakta Fass eller ett företag som deltar med sina läkemedel i Fass finns flera olika e-posttjänster som kostnadsfritt ger dig en e-postadress utan att din identitet kan spåras. Du kan t.ex. välja Hotmail.

Teknisk information

Teknisk information som vilket operativsystem och vilken webbläsare du använder kontrolleras automatiskt. Detta görs för att vi ska kunna ge dig bättre service och se till att vår information presenteras på ett sätt som är lätt att ta del av.


Denna webbsida använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics använder ”cookies”, d.v.s. små textfiler som placeras i er dator för att kunna analysera hur användare använder webbsidan. Informationen som genereras av sådan cookie genom er användning av webbsidan (inklusive er IP-adress) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i USA. Google kommer att använda denna information i syfte att utvärdera er användning av webbsidan, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbsidan för den som innehar webbsidan och tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på webbsidan och användning av Internet. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman er IP-adress med annan data som Google innehar. Ni kan neka användningen av cookies genom att välja vissa inställningar på er webbläsare eller på Fass.se. Läs mer om cookies på Fass.se här. Vänligen observera att om ni gör detta kan det hända att ni inte har möjlighet att använda webbsidans funktionalitet fullt ut. Genom att använda denna webbsida, samtycker ni till att Google behandlar era personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.


Fass använder cookies, läs mer om cookies på Fass.se här.


I appen Fass Vårdpersonal används cookies på det sätt som beskrivs ovan. Genom att använda appen godkänner användaren också appens cookies.


OBS!

Denna integritetspolicy gäller enbart för Fass.se. Tänk på att den inte längre gäller när du går vidare till andra webbplatser. Även om vi bara har länkar till webbplatser vi själva valt ut uppmanar vi dig att ta del av dessa sidors respektive integritetspolicy.

Behandling av dina personuppgifter

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. När du fyller i ett formulär på vår webbplats sparar vi dina personuppgifter. Formulären används när du t.ex. anmäler dig till en utbildning eller när du beställer tryckt material från oss. Skälet till att personuppgifterna lagras är för att vi ska kunna nå dig inför en utbildning eller skicka beställt material till dig eller ditt företag.

Hur vi behandlar dina personuppgifter

Personuppgiftslagen, PuL, syftar till att skydda att din personliga integritet inte kränks vid behandling av personuppgifter. Dina personuppgifter får endast behandlas om du har godkänt det, eller om det finns stöd i PuL eller annan lag.

Du godkänner när du skickar formuläret

Enligt PuL får vi inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. När du klickar på knappen ”Skicka” eller ”Anmäl” i vårt formulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter för ovanstående ändamål.


Vilka personuppgifter som sparas

Personuppgifter är uppgifter som på ett eller annat sätt kan kopplas till dig som person. Det kan vara uppgifter såsom namn, personnummer, telefonnummer, e-postadress. När du fyller i ett formulär på vår webbplats sparas de uppgifter du anger.

Dina rättigheter enligt PuL

Enligt PuL har du rätt att begära att felaktiga personuppgifter ska rättas, blockeras eller raderas. Du har även rätt att en gång per år, gratis, begära skriftlig information, ett s.k. registerutdrag, om vilka personuppgifter som vi behandlar om dig genom att skicka en skriftlig undertecknad ansökan till vår adress nedan. Märk ansökan med "Begäran om registerutdrag".


Läkemedelsindustriföreningens Service AB, 556170-1268, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter som du lämnar när du fyller i kontaktformulär på webbplatsen.


Adress: Läkemedelsindustriföreningens Service AB, Box 17608, 118 92 Stockholm.


Läs mer om personuppgiftslagen på Datainspektionens webbplats (www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen) .


Publiceringsdatum: 2016-07-15